Qwint energie

Qwint energie


Qwint Energie is een van oorspring Nederlands energiebedrijf. Bij Qwint Energie staat persoonlijke aandacht centraal. Qwint Energie kan deze uitstekende service maar ook gunstige tarieven ook aan de klant geven, omdat Qwint Energie een relatief klein bedrijf is.

Qwint Energie levert groene stroom, opgewekt uit wind en biomassa, en gas aan ondernemers en particulieren. Qwint Energie kan dit tegen zeer lage tarieven leveren, waarbij tegelijkertijd een prima service behouden blijft. Via www.gaswaterlichtsite.nl kunt u de prijzen van Qwint Energie onafhankelijk vergelijken met de prijzen van alle andere leveranciers in Nederland.

Naast alle informatie over energie bieden wij u een unieke energievergelijker waar u binnen 5 minuten alle energieleveranciers kunt vergelijken en direct gebruik kunt maken van de gratis overstapservice. Op deze manier kunt u gemiddeld 450,- euro per jaar besparen op uw energie.

Qwint energie de juiste keuze voor u?


  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.
  2. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.
  3. Selecteer het aantal personen in uw huishouden of vul uw energieverbruik in.
  4. Kies uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energieprijzen” en start met vergelijken.
Energie vergelijken

  • Alle leveranciers
  • Beste aanbiedingen
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €434
  • 14 dagen bedenktijd

Hulp nodig?
020 – 531 76 73
VERGELIJKEN

Alle energieleveranciers

OVERSTAPPEN

Gratis overstapservice

BESPAREN

Bespaar tot € 434

Hulp nodig? 020 – 531 76 73

Ervaringen van recente overstappers:

Handig

Super easy om de filter optie te gebruiken. Ik ga voor het goedkoopste en ben erachter gekomen dat dat ook groene stroom kan zijn. Dus 2 vliegen in 1 klap geslagen en super tevreden!

S. Sneijder | Rotterdam

Fantastisch

Overstappen van energie leverancier kan niet makkelijker zijn. Nooit gedacht dat het overstappen net zo gemakkelijk is als dat je bijvoorbeeld van autoverzekering overstapt.

D. Djokovic | Lisse

Gemakkelijk

Na het invullen van je verbruik gegevens een duidelijk overzicht, 1 klik, je persoonlijke gegevens invullen en klaar! Dan te bedenken dat ik niets af wist van deze manier om de goedkoopste energie te vinden.

A. Passenier | Amsterdam

Overstappen van energie, betrouwbaar en gemakkelijk!Veilig & betrouwbaar


qwint energie

Met ons keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk stellen we u veilig en kunt u zorgeloos overstappen van energie leverancier.

100% onafhankelijk


qwint energie

De Nederlandse consument heeft GasWaterLichtSite.nl in 2015 als positief beoordeeld als onafhankelijke gaslicht overstapservice

Beste energievergelijker


qwint energie

GasWaterLichtSite.nl is november 2012 door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA verkozen tot beste energievergelijker.

Online zekerheid


qwint energie

Websites die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij geschillen.