Oxxio energie

Oxxio energie


Op gaswaterlichsite.nl kunt u de energieprijzen van Oxxio vergelijken met alle andere energieleveranciers in Nederland. Om je te helpen bij je keus willen wij zoveel mogelijk informatie over Oxxio geven. Het kan zijn dat Oxxio uw huidige energieleverancier is en u wilt kijken of het energietarief wat u betaald nog aan de lage kant ligt vergeleken met andere energieleveranciers.

Oxxio staat bekend als de slimme energieleverancier van groene stroom en gas. Gevestigd in Hilversum met en op dit moment circa 170 medewerkers. Sinds 2005 hebben zij het Britse energiebedrijf Centrica achter zich. Centrica is één van de grootste energiebedrijven van Europa. In 2008 is het bedrijf gestart met de bouw van een eigen centrale in Rotterdam. Hierdoor zijn ze sinds 2010 naast energieleverancier ook energieproducent.

Als innovatief energiebedrijf heeft Oxxio de slimme meter ontwikkeld. Dit is een digitale meter die u meer inzicht geeft in uw verbruik en kosten. Deze meter helpt u om te besparen op uw energierekening.

Naast alle informatie over energie bieden wij u een unieke energievergelijker waar u binnen 5 minuten alle energieleveranciers kunt vergelijken en direct gebruik kunt maken van de gratis overstapservice. Op deze manier kunt u gemiddeld 450,- euro per jaar besparen op uw energie.

Oxxio energie de juiste keuze voor u?


  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.
  2. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.
  3. Selecteer het aantal personen in uw huishouden of vul uw energieverbruik in.
  4. Kies uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energieprijzen” en start met vergelijken.
Energie vergelijken

  • Alle leveranciers
  • Beste aanbiedingen
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €434
  • 14 dagen bedenktijd

Hulp nodig?
020 – 531 76 73

Hulp nodig? 020 – 531 76 73

Overstappen van energie, betrouwbaar en gemakkelijk!Ervaringen van recente overstappers:

Handig

Super easy om de filter optie te gebruiken. Ik ga voor het goedkoopste en ben erachter gekomen dat dat ook groene stroom kan zijn. Dus 2 vliegen in 1 klap geslagen en super tevreden!

S. Sneijder | Rotterdam

Fantastisch

Overstappen van energie leverancier kan niet makkelijker zijn. Nooit gedacht dat het overstappen net zo gemakkelijk is als dat je bijvoorbeeld van autoverzekering overstapt.

D. Djokovic | Lisse

Gemakkelijk

Na het invullen van je verbruik gegevens een duidelijk overzicht, 1 klik, je persoonlijke gegevens invullen en klaar! Dan te bedenken dat ik niets af wist van deze manier om de goedkoopste energie te vinden.

A. Passenier | Amsterdam

Veilig & betrouwbaar


oxxio energie

Met ons keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk stellen we u veilig en kunt u zorgeloos overstappen van energie leverancier.

100% onafhankelijk


oxxio energie

De Nederlandse consument heeft GasWaterLichtSite.nl in 2015 als positief beoordeeld als onafhankelijke gaslicht overstapservice

Beste energievergelijker


oxxio energie

GasWaterLichtSite.nl is november 2012 door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA verkozen tot beste energievergelijker.

Online zekerheid


oxxio energie

Websites die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij geschillen.