Overstappen van Energie

Waarom overstappen van energieleverancier? In 2018 zijn 1,2 miljoen huishoudens van energie overgestapt. Gemiddeld besparen huishoudens €450 het eerste jaar na de overstap. Dit komt door de welkomstkorting, die u ALLEEN in het eerste jaar krijgt. Stap over en betaal nooit meer teveel aan energie.

 

  • In 5 minuten geregeld
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €450
  • 14 dagen bedenktijd
  • 020-5317673

Veilig en betrouwbaar

Met ons keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk stellen we u veilig en kunt u betrouwbaar gas en licht vergelijken op het internet. 

100% onafhankelijk

De Nederlandse Consument heeft Gaswaterlichtsite.nl positief beoordeeld als onafhankelijke gas en licht vergelijker.  

Online zekerheid

Websites die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij geschillen.

Stap 1

  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.

Stap 2

  1. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.

Stap 3

Vul uw energieverbruik in of selecteer het aantal personen in uw huishouden  . Kies vervolgens uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energie” en start met vergelijken.

Verhuizen?

Gaat u verhuizen, is uw energiecontract verlopen of bent u gewoon niet tevreden over uw huidige energieleverancier? Overstappen kan en mag wanneer u wilt en hoe vaak u wilt. Vergelijk via GasWaterLichtsite.nl welke energieleverancier het beste aan uw wensen voldoet.

GasWaterLichtsite.nl krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4, gebaseerd op 1243 klantbeoordelingen.

Actie loopt tot 30 oktober 2018

€250,- Korting bij 1-jarig contract

 

Actie loopt tot 30 oktober 2018

€165,- Korting bij 1-jarig contract 

 

Actie loopt tot 30 oktober 2018

€175,- Korting bij 1-jarig contract

 

Actie loopt tot 30 oktober 2018

€75,- Korting bij 1-jarig contract

 

Actie loopt tot 30 oktober 2018

€150,- Korting bij 1-jarig contract

 

Actie loopt tot 30 oktober 2018

€160,- Korting bij 3-jarig contract

 

“De energievergelijker is snel en erg overzichtelijk. Wij vergelijken ieder jaar gas licht en doen ieder jaar een leuke besparing. Geen gedoe met papieren en zo gebeurd.

A. Passenier

Amsterdam

“De site is erg gemakkelijk en overzichtelijk. Ik heb de aanbiedingen van diverse gaslicht leveranciers goed kunnen uitpluizen en daarop een beslissing gemaakt.

J. Verheijden

Den Haag

Aandachtspunten overstappen

Het is verstandig om voor overstappen energie de voorwaarden van uw huidige contract zorgvuldig te controleren. Wanneer u in het verleden een contract voor onbepaalde tijd hebt afgesloten, is het nu erg makkelijk te switchen. Bij het overstappen naar een nieuwe  energieleverancier zal uw nieuwe en oude contract ook naadloos op elkaar aansluiten, waardoor u niet zonder stroom zal zitten.

Gratis overstapservice

Maak gebruik van onze gratis overstapservice. U gehele overstap wordt voor u verzorgd en uw huidige energie contract wordt opgezegd. Hiervan krijgt u een bevestiging per mail en per post. Overstappen is geen gedoe. Stap gemakkelijk over naar een andere leverancier die beter bij u past.

h

overstappen zakelijke energie

Op GasWaterLichtsite.nl kunt u ook onafhankelijk energie vergelijken van alle zakelijke energieleveranciers. Klik hiervoor op het tabblad ‘Zakelijk’ bovenin de energievergelijker. Vergelijk de energieprijzen voor bedrijven, stap over met de gratis overstapservice en bespaar direct honderden euro’s op de energienota. 

U

Overstappen van energie

Overstappen van energie? U kunt met de energievergelijker van GasWaterLichtsite.nl energieprijzen vergelijken en een keuze maken tussen alle energieleveranciers van Nederland. Stap direct over naar een beter pakket en profiteer als nieuwe klant van actietarieven en/of welkomstpremies.