Overstappen & Energie


Overstappen? Energie die u afneemt ! U kunt in Nederland zelf bepalen van wie u gas en licht geleverd krijgt. Overstappen & energie vergelijken is tegenwoordig zeer eenvoudig en overstappen van energie kan u behoorlijk wat kosten besparen. Kies daarom de energieleverancier die het beste bij u past. Overstappen van energie mag wanneer en hoe vaak u wilt en voor het overstappen betaalt u geen kosten.

Gaat u verhuizen, is uw energiecontract verlopen of bent u gewoon niet tevreden over uw huidige energieleverancier? Overstappen kan en mag wanneer u wilt en hoe vaak u wilt. Vergelijk via GasWaterLichtsite.nl welke energieleverancier het beste aan uw wensen voldoet.

Waarom overstappen van energieleverancier? In 2014 zijn 200.000+ huishoudens van energie overgestapt. Gemiddeld besparen huishoudens €450 het eerste jaar na de overstap. Stap over en betaal nooit meer teveel aan energie.

Hoe werkt de energievergelijker


  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.
  2. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.
  3. Selecteer het aantal personen in uw huishouden of vul uw energieverbruik in.
  4. Kies uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energieprijzen” en start met vergelijken.
Energie vergelijken

  • Alle leveranciers
  • Beste aanbiedingen
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €450
  • 14 dagen bedenktijd

Klantenservice:
020 – 531 76 73

Hulp nodig? 020 – 531 76 73

Overstappen van energie, betrouwbaar en gemakkelijk!Ervaringen van recente overstappers:

Handig

Super easy om de filter optie te gebruiken. Ik ga voor het goedkoopste en ben erachter gekomen dat dat ook groene stroom kan zijn. Dus 2 vliegen in 1 klap geslagen en super tevreden!

S. Sneijder | Rotterdam

Fantastisch

Overstappen van energie leverancier kan niet makkelijker zijn. Nooit gedacht dat het overstappen net zo gemakkelijk is als dat je bijvoorbeeld van autoverzekering overstapt.

D. Djokovic | Lisse

Gemakkelijk

Na het invullen van je gegevens een duidelijk overzicht, 1 klik, je persoonlijke gegevens invullen en klaar! Zo kan ik elk jaar weer overstappen om een besparing op te doen.

A. Passenier | Amsterdam

Overstappen van energie


Overstappen van energie? U kunt met de energievergelijker van GasWaterLichtsite.nl energieprijzen vergelijken en een keuze maken tussen alle energieleveranciers van Nederland. Stap direct over naar een beter pakket en profiteer als nieuwe klant van actietarieven en/of welkomstpremies.

Gratis overstapservice


Maak gebruik van onze gratis overstapservice. U gehele overstap wordt voor u verzorgd en uw huidige energie contract wordt opgezegd. Hiervan krijgt u een bevestiging per mail en per post. Overstappen is geen gedoe. Stap gemakkelijk over naar een andere leverancier die beter bij u past.

Overstappen zakelijke energie


Op GasWaterLichtsite.nl kunt u ook onafhankelijk energie vergelijken van alle zakelijke energieleveranciers. Klik hiervoor op het tabblad ‘Zakelijk’ bovenin de energievergelijker. Vergelijk de energieprijzen voor bedrijven, stap over met de gratis overstapservice en bespaar direct honderden euro’s op de energienota.

Aandachtspunten overstappen


Het is verstandig om voor overstappen energie de voorwaarden van uw huidige contract zorgvuldig te controleren. Wanneer u in het verleden een contract voor onbepaalde tijd hebt afgesloten, is het nu erg makkelijk te switchen. Bij overstappen energie zal uw nieuwe en oude contract ook naadloos op elkaar aansluiten, waardoor u niet zonder stroom zal zitten.