Greenchoice

Greenchoice


Greenchoice Energie levert 100% groene energie aan ruim 250.000 huishoudens en bedrijven. Greenchoice Energie stimuleert energiegebruikers om hun eigen stroom op te wekken. Energiegebruikers kunnen dit bijvoorbeeld doen door van zon, wind of omgevingswarmte gebruik te maken. Daarnaast helpt Greenchoice Energie jaar klanten met het besparen van energie. Greenchoice Energie levert, naast adviezen, ook besparingsproducten waardoor haar klanten zuiniger met energie kunnen omgaan.

Greenchoice Energie heeft als missie groene energie voor iedereen toegankelijk te maken. Hierbij biedt Greenchoice Energie zeer gunstige tarieven aan. In september 2009 is Greenchoice Energie zelfs als voordeligste uitgeroepen door de consumentenbond. Via www.gaswaterlichtsite.nl kunt u de prijzen van Greenchoice Energie zeer eenvoudig vergelijken met de prijzen van alle andere energieleveranciers in Nederland.

Naast alle informatie over energie bieden wij u een unieke energievergelijker waar u binnen 5 minuten alle energieleveranciers kunt vergelijken en direct gebruik kunt maken van de gratis overstapservice. Op deze manier kunt u gemiddeld 450,- euro per jaar besparen op uw energie.

Greenchoice energie de juiste keuze voor u?


  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.
  2. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.
  3. Selecteer het aantal personen in uw huishouden of vul uw energieverbruik in.
  4. Kies uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energieprijzen” en start met vergelijken.
Energie vergelijken

  • Alle leveranciers
  • Beste aanbiedingen
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €434
  • 14 dagen bedenktijd

Hulp nodig?
020 – 531 76 73
VERGELIJKEN

Alle energieleveranciers

OVERSTAPPEN

Gratis overstapservice

BESPAREN

Bespaar tot € 434

Hulp nodig? 020 – 531 76 73

Ervaringen van recente overstappers:

Handig

Super easy om de filter optie te gebruiken. Ik ga voor het goedkoopste en ben erachter gekomen dat dat ook groene stroom kan zijn. Dus 2 vliegen in 1 klap geslagen en super tevreden!

S. Sneijder | Rotterdam

Fantastisch

Overstappen van energie leverancier kan niet makkelijker zijn. Nooit gedacht dat het overstappen net zo gemakkelijk is als dat je bijvoorbeeld van autoverzekering overstapt.

D. Djokovic | Lisse

Gemakkelijk

Na het invullen van je verbruik gegevens een duidelijk overzicht, 1 klik, je persoonlijke gegevens invullen en klaar! Dan te bedenken dat ik niets af wist van deze manier om de goedkoopste energie te vinden.

A. Passenier | Amsterdam

Overstappen van energie, betrouwbaar en gemakkelijk!Veilig & betrouwbaar


greenchoice

Met ons keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk stellen we u veilig en kunt u zorgeloos overstappen van energie leverancier.

100% onafhankelijk


greenchoice

De Nederlandse consument heeft GasWaterLichtSite.nl in 2015 als positief beoordeeld als onafhankelijke gaslicht overstapservice

Beste energievergelijker


greenchoice

GasWaterLichtSite.nl is november 2012 door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA verkozen tot beste energievergelijker.

Online zekerheid


greenchoice

Websites die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij geschillen.