Goedkoopste energie


Overzicht met de goedkoopste energie aanbieders, actuele energieprijzen en hoogste welkomstpremies.. dat is waar wij voor staan. 80% van Nederlandse huishoudens betalen nog te veel aan energiekosten en zijn er niet van op de hoogte dat er elk jaar een besparing voor het oprapen ligt.

In onze vergelijker ziet u gemakkelijk en snel alle energie aanbieders van Nederland en ziet u dus in 1 minuut de goedkoopste energie aanbieder. Besluit u over te stappen dan gaat dit ‘omzetten’ automatisch zonder administratieve rompslomp en nooit zonder energie.

Goedkope energie door vrije markt

Met het vrijgeven van de energiemarkt in 2004, is het aantal energieleveranciers fors toegenomen. Hiermee zijn ook de verschillen in energieprijzen verder uit elkaar gaan lopen en dus goedkoper. De voor u goedkoopste energie is afhankelijk van uw huidige energieleverancier en uw woonlocatie. Wilt u goedkope energie vinden? Loop dan de vergelijker door en binnen 1 minuut ziet u een overzicht van de goedkoopste energieleveranciers.

 

Hoe vind ik de goedkoopste energieleverancier?


  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.
  2. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.
  3. Selecteer het aantal personen in uw huishouden of vul uw energieverbruik in.
  4. Kies uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energieprijzen” en start met vergelijken.
  • Alle leveranciers
  • Beste aanbiedingen
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €450
  • 14 dagen bedenktijd

 

Klantenservice:
020 – 531 76 73

Hulp nodig? 020 – 531 76 73

Goedkoop energie vinden binnen enkele minuten!


Ervaringen van recente overstappers:

 

Handig

Dacht altijd dat het zo’n gedoe was. Ik was binnen 10 minuten al klaar! Makkelijker kon ik niet de goedkoopste elektriciteit leverancier vinden. Ik hoefde ook verder geen papierwerk te regelen. Lekker makkelijk.

A. Cornelisse | Den Hoorn

Fantastisch

Goedkoop energie was te mooi voor woorden dus nam ik meteen contact op en werd gelukkig niet in de wacht gezet zoals bij zoveel bedrijven. Na uitleg over de exclusieve aanbiedingen wist ik genoeg!

S. Jansen | Leiden

Gemakkelijk

Na het invullen van je verbruik gegevens een duidelijk overzicht, 1 klik, je persoonlijke gegevens invullen en klaar! Dan te bedenken dat ik niets af wist van deze manier om goedkope energie te vinden.

A. Passenier | Amsterdam

Goedkoopste energie 2018


Elke dag werken we er hard aan om de goedkope energie aanbiedingen actueel te houden in onze gas water licht energievergelijker. Energieleveranciers doen regelmatig een exclusief aanbod van goedkoop energie. U bent dan goedkoper uit als u overstapt via onze energievergelijker dan rechtstreeks via de energieleverancier.

Gratis overstapservice


U kunt gratis gebruik maken van onze overstapservice. U gehele overstap wordt dan voor u verzorgd en uw huidige energie contract wordt opgezegd. Hiervan krijgt u netjes een bevestiging per mail en per post. Overstappen is geen gedoe. Stap gemakkelijk over naar de goedkoopste energieleverancier binnen enkele minuten.

Goedkoopste energie zakelijk


Op GasWaterLichtsite.nl kunt u ook onafhankelijk energie vergelijken van alle zakelijke energieleveranciers. Klik hiervoor op het tabblad ‘Zakelijk’ bovenin de energievergelijker. Vergelijk de energieprijzen voor bedrijven, stap over met de gratis overstapservice en bespaar direct honderden euro’s op de energienota.

Besparen op energie


Besparen op gas en licht is goed voor het klimaat en natuurlijk uw portemonnee. Door te vergelijken kunt u de goedkoopste energie leverancier vinden. Dit hoeft niet perse alleen grijze stroom te betekenen maar kan ook in de vorm van groene stroom. Op deze manier denkt u bewust aan het milieu maar bespaart u ook op uw energierekening.

Veilig & betrouwbaar


goedkoopste energie

Met ons keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk stellen we u veilig en kunt u gerust goedkoopste energie 2018 vinden op het internet.

 

100% onafhankelijk


goedkoopste energie

De Nederlandse consument heeft GasWaterLichtSite.nl in 2018 als positief beoordeeld als onafhankelijke gaslicht overstapservice

Beste energievergelijker


goedkoopste energie

GasWaterLichtSite.nl is november 2012 door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA verkozen tot beste energievergelijker.

 

Online zekerheid


goedkoopste energie

Websites die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij geschillen.

Gas en licht vergelijken op GasWaterLichtsite.nl krijgt een gemiddelde beoordeling van9.4,gebaseerd op 1243 klantbeoordelingen.