Goedkoopste energie

Overzicht met de goedkoopste energie aanbieders, actuele energieprijzen en hoogste welkomstpremies. dat is waar wij voor staan. 80% van Nederlandse huishoudens betalen nog te veel aan energiekosten en zijn er niet van op de hoogte dat er elk jaar een besparing voor het oprapen ligt.  
  • In 5 minuten geregeld
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €450
  • 14 dagen bedenktijd
  • 020-5317673

Veilig en betrouwbaar

Met ons keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk stellen we u veilig en kunt u betrouwbaar gas en licht vergelijken op het internet. 

100% onafhankelijk

De Nederlandse Consument heeft Gaswaterlichtsite.nl positief beoordeeld als onafhankelijke gas en licht vergelijker.  

Online zekerheid

Websites die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij geschillen.

1. Adresgegevens

  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.

2. Soort meter

  1. U kunt uw exacte jaarverbruik invullen of het jaarverbruik schatten op basis van het aantal personen in uw huishouden.Als u thuis een dubbele meter heeft, kunt u dat ook aangeven.

3. Jaarverbruik

Vul uw energieverbruik in of selecteer het aantal personen in uw huishouden  . Kies vervolgens uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energie” en start met vergelijken.

4. Huidige leverancier

Als laatste kiest u uw huidige energieleverancier, klik vervolgens op “Vergelijk energie” en start met vergelijken.

Goedkope energie door vrije markt

 

In onze vergelijker ziet u gemakkelijk en snel alle energie aanbieders van Nederland en ziet u dus in 1 minuut de goedkoopste energie aanbieder. Besluit u over te stappen dan gaat dit ‘omzetten’ automatisch zonder administratieve rompslomp en nooit zonder energie.

Met het vrijgeven van de energiemarkt in 2004, is het aantal energieleveranciers fors toegenomen. Hiermee zijn ook de verschillen in energieprijzen verder uit elkaar gaan lopen en dus goedkoper. De voor u goedkoopste energie is afhankelijk van uw huidige energieleverancier en uw woonlocatie. Wilt u goedkope energie vinden? Loop dan de vergelijker door en binnen 1 minuut ziet u een overzicht van de goedkoopste energieleveranciers.

GasWaterLichtsite.nl krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.4, gebaseerd op 1243  klantbeoordelingen.

 

€250,- Korting bij 1-jarig contract

 

€165,- Korting bij 1-jarig contract

 

€175,- Korting bij 1-jarig contract

 

€75,- Korting bij 1-jarig contract

 

€150,- Korting bij 1-jarig contract

 

€160,- Korting bij 3-jarig contract

 
“De energievergelijker is snel en erg overzichtelijk. Wij vergelijken ieder jaar gas licht en doen ieder jaar een leuke besparing. Geen gedoe met papieren en zo gebeurd. A. Passenier

Amsterdam

“De site is erg gemakkelijk en overzichtelijk. Ik heb de aanbiedingen van diverse gaslicht leveranciers goed kunnen uitpluizen en daarop een beslissing gemaakt. J. Verheijden

Den Haag

Goedkoopste energie 2018

Elke dag werken we er hard aan om de goedkope energie aanbiedingen actueel te houden in onze gas water licht energievergelijker. Energieleveranciers doen regelmatig een exclusief aanbod van goedkoop energie. U bent dan goedkoper uit als u overstapt via onze energievergelijker dan rechtstreeks via de energieleverancier.

Gratis overstapservice

U kunt gratis gebruik maken van onze overstapservice. U gehele overstap wordt dan voor u verzorgd en uw huidige energie contract wordt opgezegd. Hiervan krijgt u netjes een bevestiging per mail en per post. Overstappen is geen gedoe. Stap gemakkelijk over naar de goedkoopste energieleverancier binnen enkele minuten.
h

Goedkoopste energie zakelijk

Op GasWaterLichtsite.nl kunt u ook onafhankelijk energie vergelijken van alle zakelijke energieleveranciers. Klik hiervoor op het tabblad ‘Zakelijk’ bovenin de energievergelijker. Vergelijk de energieprijzen voor bedrijven, stap over met de gratis overstapservice en bespaar direct honderden euro’s op de energienota.
U

Besparen op energie

Besparen op gas en licht is goed voor het klimaat en natuurlijk uw portemonnee. Door te vergelijken kunt u de goedkoopste energie leverancier vinden. Dit hoeft niet perse alleen grijze stroom te betekenen maar kan ook in de vorm van groene stroom. Op deze manier denkt u bewust aan het milieu maar bespaart u ook op uw energierekening.