Gas en licht

Gas en licht


Tegenwoordig is het steeds makkelijker om over te stappen naar een nieuwe en goedkopere gas en licht leverancier wat ook door steeds meer Nederlanders wordt gedaan. Een overstap naar een goedkopere energieleverancier kan voor u als consument al snel honderden euro’s besparen op uw gas en licht kosten.

U kunt bij een overstap ook kiezen voor grijze of groene stroom. Andere redenen waarom consumenten vaak overstappen zijn betere service, betere voorwaarden, een lagere prijs of betere milieubewustheid.

Een deel van de energierekening bestaat uit transport- of netwerkkosten, die de netbeheerder in rekening brengt voor het gebruik van de kabel en leidingen. Deze kosten staan vast en zijn niet afhankelijk van uw gas en licht verbruik. De verbruikskosten zijn afhankelijk van uw gas en licht verbruik en het tarief waarvoor u bij uw huidige energieleverancier bent aangesloten.

GasWaterLichtsite.nl geeft u een duidelijk overzicht van alle energie aanbiedingen bij de verschillende energieaanbieders. Geef op GasWaterLichtsite.nl uw verbruik door en wij berekenen voor u wat de beste en goedkoopste leveranciers zijn voor uw huishouden.

Hoe werkt gas en licht vergelijken


  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.
  2. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.
  3. Selecteer het aantal personen in uw huishouden of vul uw energieverbruik in.
  4. Kies uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energieprijzen” en start met gas en licht vergelijken.
 
 
 

  • Alle leveranciers
  • Beste aanbiedingen
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €450
  • 14 dagen bedenktijd

Klantenservice:
020 – 531 76 73

Hulp nodig? 020 – 531 76 73

Vergelijk gas en licht en bespaar honderden euro’s op uw energierekening!Ervaringen van recente overstappers:

Handig

Ik kom er pas net bij kijken en wist niet dat gas en licht per maand zo erg kan verschillen in kosten. Ik zat bij een leverancier waar ik 300,- per jaar meer betaalde.

A.J. Simons | Den Haag

Fantastisch

De energie vergelijker is snel en erg overzichtelijk. Wij vergelijken ieder jaar gas licht en doen ieder jaar een leuke besparing. Geen gedoe met papieren en zo gebeurd.

S. Jonbokloff | Leiden

Gemakkelijk

Goed overzicht van alle gas en licht leveranciers. 1 klik, gegevens invullen en.. overgestapt! Gemakkelijke en goede service als je er niet zelf uitkomt.

A. Passenier | Amsterdam

Gas en licht vergelijken


Gas water licht zijn de vaste woonlasten die u bij een woning heeft. Gas en licht worden geleverd door een energieleverancier aan wie u een maandelijks bedrag betaalt. U kiest zelf welke energieleverancier. Op GasWaterLichtsite.nl vergelijkt u eenvoudig alle gas en licht leveranciers op prijs. Water neemt u af bij uw plaatselijke waterbedrijf. Vergelijk gas en licht en hou een mooie jaarlijkse besparing over!

Gratis overstapservice


De gehele overstap wordt voor u verzorgd en het huidige contract wordt opgezegd. Hierna krijgt u een bevestiging per mail en per post. Wij nemen de last van uw schouder en besparen u de administratieve rompslomp. Zo kunt u met onze overstapservice gemakkelijk overstappen naar uw nieuwe energieleverancier. Gas water licht berekenen is dus zo gebeurd en neemt een paar minuten van uw tijd in beslag.

Veilig & betrouwbaar


gas en licht

Met ons keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk stellen we u veilig en kunt u betrouwbaar gas en licht vergelijken op het internet.

100% onafhankelijk


gas en licht

De Nederlandse Consument heeft GasWaterLichtSite.nl positief beoordeeld als onafhankelijke gas en licht vergelijker.

Beste gas en licht vergelijker


gas en licht

GasWaterLichtSite.nl is november 2012 door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA verkozen tot beste gas licht vergelijker.

Online zekerheid


gas en licht

Websites die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij geschillen.