Energieleveranciers vergelijken


In juli 2004 is in Nederland de energiemarkt vrijgegeven. Op deze manier zou de (prijs) concurrentie tussen de energieleveranciers bevorderd worden. Ook zou de consument meer eigen keuzevrijheid krijgen en kunnen kiezen tussen de energieleveranciers. U kunt via Gaswaterlichtsite.nl heel eenvoudig gas water licht afsluiten.

Sinds juli 2004 is er dus een vrije energiemarkt in Nederland. Voor de consument betekent dit zelf te mogen kiezen van welke energieleverancier elektriciteit en/of gas af te nemen. De consument mag zelfs wisselen tussen de energieleveranciers zo vaak hij/zij wil.

Wel is het zo dat de consument maar met maximaal twee energieleveranciers gas water licht mag afsluiten, een voor gas en een voor elektriciteit. Wanneer de consument echter gebruik maakt van stadsverwarming, kan hij/zij echter niet kiezen tussen energieleveranciers.

Hoe werkt energieleveranciers vergelijken


  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.
  2. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.
  3. Selecteer het aantal personen in uw huishouden of vul uw energieverbruik in.
  4. Kies uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energieprijzen” en start met vergelijken.
 
 
 

  • Alle leveranciers
  • Beste aanbiedingen
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €450
  • 14 dagen bedenktijd

Hulp nodig?
020 – 531 76 73

Hulp nodig? 020 – 531 76 73

Overstappen van energie, betrouwbaar en gemakkelijk!Ervaringen van recente overstappers:

Handig

Super easy om de filter optie te gebruiken. Ik ga voor het goedkoopste en ben erachter gekomen dat dat ook groene stroom kan zijn. Dus 2 vliegen in 1 klap geslagen en super tevreden!

S. Sneijder | Rotterdam

Fantastisch

Overstappen van energie leverancier kan niet makkelijker zijn. Nooit gedacht dat het overstappen net zo gemakkelijk is als dat je bijvoorbeeld van autoverzekering overstapt.

D. Djokovic | Lisse

Gemakkelijk

Na het invullen van je verbruik gegevens een duidelijk overzicht, 1 klik, je persoonlijke gegevens invullen en klaar! Dan te bedenken dat ik niets af wist van deze manier om de goedkoopste energie te vinden.

A. Passenier | Amsterdam