Energieleveranciers vergelijken

In juli 2004 is in Nederland de energiemarkt vrijgegeven. Op deze manier zou de (prijs) concurrentie tussen de energieleveranciers bevorderd worden. De consument mag zelfs wisselen tussen de energieleveranciers zo vaak hij/zij wil. U kunt via Gaswaterlichtsite.nl heel eenvoudig gas water licht afsluiten.  
  • In 5 minuten geregeld
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €450
  • 14 dagen bedenktijd
  • 020-5317673

Veilig en betrouwbaar

Met ons keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk stellen we u veilig en kunt u betrouwbaar gas en licht vergelijken op het internet. 

100% onafhankelijk

De Nederlandse Consument heeft Gaswaterlichtsite.nl positief beoordeeld als onafhankelijke gas en licht vergelijker.  

Online zekerheid

Websites die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij geschillen.

1. Adresgegevens

  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.

2. Soort meter

  1. U kunt uw exacte jaarverbruik invullen of het jaarverbruik schatten op basis van het aantal personen in uw huishouden.Als u thuis een dubbele meter heeft, kunt u dat ook aangeven.

3. Jaarverbruik

Vul uw energieverbruik in of selecteer het aantal personen in uw huishouden  . Kies vervolgens uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energie” en start met vergelijken.

4. Huidige leverancier

Als laatste kiest u uw huidige energieleverancier, klik vervolgens op “Vergelijk energie” en start met vergelijken.

Vrije energiemarkt in Nederland

Sinds juli 2004 is er dus een vrije energiemarkt in Nederland. Voor de consument betekent dit zelf te mogen kiezen van welke energieleverancier elektriciteit en/of gas af te nemen. De consument mag zelfs wisselen tussen de energieleveranciers zo vaak hij/zij wil.

 Wel is het zo dat de consument maar met maximaal twee energieleveranciers gas water licht mag afsluiten, een voor gas en een voor elektriciteit. Wanneer de consument echter gebruik maakt van stadsverwarming, kan hij/zij echter niet kiezen tussen energieleveranciers.

€250,- Korting bij 1-jarig contract

 

€165,- Korting bij 1-jarig contract 

 

€175,- Korting bij 1-jarig contract

 

€75,- Korting bij 1-jarig contract

 

€150,- Korting bij 1-jarig contract

 

€160,- Korting bij 3-jarig contract

 
“De energievergelijker is snel en erg overzichtelijk. Wij vergelijken ieder jaar gas licht en doen ieder jaar een leuke besparing. Geen gedoe met papieren en zo gebeurd. A. Passenier

Amsterdam

“De site is erg gemakkelijk en overzichtelijk. Ik heb de aanbiedingen van diverse gaslicht leveranciers goed kunnen uitpluizen en daarop een beslissing gemaakt. J. Verheijden

Den Haag