Dong Energy

Dong Energy


DONG Energie is een energiebedrijf uit Scandinavië met over de gehele wereld meer dan 1,5 miljoen klanten. In Nederland heeft DONG Energie ruim 150.000 klanten. DONG Energie heeft op de internationale energiemarkt ruim 50 jaar ervaring. De moedermaatschappij in Denemarken van DONG Energy is continue bezig met het ontwikkelen van innovatieve manieren. Het doel van DONG Energy is het zuiniger en milieuvriendelijker omgaan met energie, om uiteindelijk energie te kunnen leveren zonder CO2-uitstoot.

DONG Energy levert in Nederland gas en stoom voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Door de lokale werkwijze van DONG Energie zijn zij zeer betrokken bij hun klanten. Daarnaast is de kracht van DONG Energie het internationale netwerk met maximale ondersteuning.

Naast alle informatie over energie bieden wij u een unieke energievergelijker waar u binnen 5 minuten alle energieleveranciers kunt vergelijken en direct gebruik kunt maken van de gratis overstapservice. Op deze manier kunt u gemiddeld 450,- euro per jaar besparen op uw energie.

Dong Energy de juiste keuze voor u?


  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.
  2. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.
  3. Selecteer het aantal personen in uw huishouden of vul uw energieverbruik in.
  4. Kies uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energieprijzen” en start met vergelijken.
Energie vergelijken

  • Alle leveranciers
  • Beste aanbiedingen
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €434
  • 14 dagen bedenktijd

Hulp nodig?
020 – 531 76 73
VERGELIJKEN

Alle energieleveranciers

OVERSTAPPEN

Gratis overstapservice

BESPAREN

Bespaar tot € 434

Hulp nodig? 020 – 531 76 73

Ervaringen van recente overstappers:

Handig

Super easy om de filter optie te gebruiken. Ik ga voor het goedkoopste en ben erachter gekomen dat dat ook groene stroom kan zijn. Dus 2 vliegen in 1 klap geslagen en super tevreden!

S. Sneijder | Rotterdam

Fantastisch

Overstappen van energie leverancier kan niet makkelijker zijn. Nooit gedacht dat het overstappen net zo gemakkelijk is als dat je bijvoorbeeld van autoverzekering overstapt.

D. Djokovic | Lisse

Gemakkelijk

Na het invullen van je verbruik gegevens een duidelijk overzicht, 1 klik, je persoonlijke gegevens invullen en klaar! Dan te bedenken dat ik niets af wist van deze manier om de goedkoopste energie te vinden.

A. Passenier | Amsterdam

Overstappen van energie, betrouwbaar en gemakkelijk!Veilig & betrouwbaar


dong energy

Met ons keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk stellen we u veilig en kunt u zorgeloos overstappen van energie leverancier.

100% onafhankelijk


dong energy

De Nederlandse consument heeft GasWaterLichtSite.nl in 2015 als positief beoordeeld als onafhankelijke gaslicht overstapservice

Beste energievergelijker


dong energy

GasWaterLichtSite.nl is november 2012 door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA verkozen tot beste energievergelijker.

Online zekerheid


dong energy

Websites die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij geschillen.