Delta Comfort energie

Delta Comfort energie


De afgelopen jaren hebben de energieprijzen flink geschommeld. Nadat de prijzen in 2008 tot een recordhoogte waren gestegen en zijn de prijzen de afgelopen periode als gevolg van economische ontwikkelingen flink gedaald. Delta Comfort energie heeft de variabele prijs voor elektriciteit per 1 juli 2010 met 11% verlaagd.

Ook zorgt Delta Comfort energie ervoor dat de variabele leveringsprijs van gas ongewijzigd scherp blijft. Daarnaast is de kwaliteit van de dienstverlening bij Delta Comfort energie het afgelopen half jaar als zeer goed beoordeeld. Delta Comfort energie wil ook voor de consument de energieprijzen zo laag mogelijk te houden. Via www.gaswaterlichtsite.nl kunt u de prijzen van Delta Comfort energie onafhankelijk vergelijken met alle energieleveranciers in Nederland.

Naast alle informatie over energie bieden wij u een unieke energievergelijker waar u binnen 5 minuten alle energieleveranciers kunt vergelijken en direct gebruik kunt maken van de gratis overstapservice. Op deze manier kunt u gemiddeld 434,- euro per jaar besparen op uw energie.

Delta Comfort energie de juiste keuze voor u?


  1. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.
  2. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt in huis.
  3. Selecteer het aantal personen in uw huishouden of vul uw energieverbruik in.
  4. Kies uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energieprijzen” en start met vergelijken.
Energie vergelijken

  • Alle leveranciers
  • Beste aanbiedingen
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht
  • Bespaar tot €434
  • 14 dagen bedenktijd

Hulp nodig?
020 – 531 76 73

Hulp nodig? 020 – 531 76 73

Overstappen van energie, betrouwbaar en gemakkelijk!Ervaringen van recente overstappers:

Handig

Super easy om de filter optie te gebruiken. Ik ga voor het goedkoopste en ben erachter gekomen dat dat ook groene stroom kan zijn. Dus 2 vliegen in 1 klap geslagen en super tevreden!

S. Sneijder | Rotterdam

Fantastisch

Overstappen van energie leverancier kan niet makkelijker zijn. Nooit gedacht dat het overstappen net zo gemakkelijk is als dat je bijvoorbeeld van autoverzekering overstapt.

D. Djokovic | Lisse

Gemakkelijk

Na het invullen van je verbruik gegevens een duidelijk overzicht, 1 klik, je persoonlijke gegevens invullen en klaar! Dan te bedenken dat ik niets af wist van deze manier om de goedkoopste energie te vinden.

A. Passenier | Amsterdam

Veilig & betrouwbaar


delta comfort energie

Met ons keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk stellen we u veilig en kunt u zorgeloos overstappen van energie leverancier.

100% onafhankelijk


delta comfort energie

De Nederlandse consument heeft GasWaterLichtSite.nl in 2015 als positief beoordeeld als onafhankelijke gaslicht overstapservice

Beste energievergelijker


delta comfort energie

GasWaterLichtSite.nl is november 2012 door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA verkozen tot beste energievergelijker.

Online zekerheid


delta comfort energie

Websites die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid. Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij geschillen.